Yritys

Point Box Oy

 

matkailumarkkinointi

Point Box® on elokuussa 2014 perustettu palvelu- ja matkailumarkkinointiin erikoistunut täyden palvelun markkinointitoimisto. Digi-, printti- ja nettimarkkinointi taipuvat suomen lisäksi myös venäjän, ruotsin ja englannin kielelle. Point Box Oy kuuluu AA-luottoluokkaan. Vaatimuksena luottoluokitukselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.
Lue lisää palveluista täältä >>

 

Anni Järvenpää

Markkinointisuunnittelija, toimitusjohtaja

M.Sc In International Hotel and Tourism Leadership

Markkinointisuunnittelua Anni on tehnyt aikaisemmin Restel Hotel Groupin ja Viking Linen palveluksessa huolehtimalla mm. Cumuluksen, Rantasipin, Holiday Innin, Hotel Bonus Clubin sekä Punaisen laivaston brändien mainonnasta. Hän on myös suorittanut matkailualan maisteritutkinnon arvostetussa Stavangerin yliopistossa Norjassa. Tämä sosiaalitieteiden laitoksen alainen tutkinto syvensi jo entuudestaan työkokemuksen kautta saatua tietoa matkailijan käyttäytymisestä sekä alan markkinoinnin tärkeimmistä vaikutuksista asiakkaan ja palvelutarjoajan välillä. Anni on asunut työn tai opiskelun vuoksi Venäjällä, Australiassa, Vietnamissa sekä Norjassa.

”Markkinointi on pitkä ja jatkuva prosessi, joka vaatii onnistuakseen johdonmukaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Kaikki vaikuttavat kaikkeen. Älä unohda myöskään ketteryyttä ja ajan hermolla pysymistä – kuitenkaan sortumatta suunnittelemattomaan hätäilyyn ja kannattamattoman liiketoiminnan luomiseen. Toimivalla ja tehokkaalla markkinoinnilla saadaan sekä nopeita tuloksia että pitkäikäisempää bränditunnettuutta. Top of mind on edelleen kova sana, ja sen saavuttamiseen tarvitaan pitkäjänteistä ja laajakatseista työskentelyä. Minulle markkinointi on kokonaisvaltaisuudessaan työ ja harrastus, parhaimmat ideat syntyvät asiakkaan faktoihin tutustumisen jälkeen lauantaisella lenkkipolulla. Inspiraatioita antavat myös matkustelu sekä kesäinen höyrylaivailu upealla sinisellä Saimaalla.”

Koulutuspalvelut
Point Boxin Anni Järvenpää toimii myös kouluttajana Edupolin markkinointiviestinnän ammattitutkinnossa. Lue lisää >>

 

Point Boxin® tiimissä myös:

Omar El Mrabt

Valokuvaaja, Instagrammer, designer

Omar yksi Suomen seuratuimmista matkailu-Instagrammaaja/valokuvaajista. Hänen värikkäät ja vaikuttavat kuvansa ovat keränneet yli 30 000 seuraajaa Instagramissa. Omarin asiakkaita ovat olleet jo muun muassa Visit Helsinki, Finlandia Talo, Sokos Hotels, Finnmatkat ja ulkomailla Visit Tallinn, Silja Line Sverige sekä luxushotelli The Thief Oslossa. Lue lisää >>

 

 

Hallituksen jäsenet:

Pauli Löppönen

DI, liikkeenjohdon konsultti emeritus, höyrylaivan varustaja

Matti-Esko Järvenpää

DI, Development Manager, WSP Finland Oy