Yritys

 

matkailumarkkinointi

STRATEGISTA MATKAILUMARKKINOINTIA

Point Box® on elokuussa 2014 perustettu palvelu- ja matkailumarkkinointiin erikoistunut täyden palvelun strateginen boutique-markkinointitoimisto. Se on syntynyt intohimosta markkinointiin sekä matkailuun, ja haaveesta oman talentin valjastamisesta suomalaisten matkailuyrittäjien käyttöön. Halu auttaa ja antaa pikkuinen potku eteenpäin on ihana syy palata aamuisin sorvin äärelle. Kumppanina.

 

Palvelumme >>

Referenssejä >>

Miksi Point Box® >>

 


ANNI JÄRVENPÄÄ

Markkinointisuunnittelija, strategisti, toimitusjohtaja

M.Sc In International Hotel and Tourism Leadership

Business Finlandin Innovaatio-asiantuntija

Majoitusliiketoiminnan ja markkinoinnin opettaja Haaga-Helian restonomicampuksella

Marketing Concierge

anni.jarvenpaa(at)pointbox.fi

Markkinointisuunnittelua Anni on tehnyt aikaisemmin Restel Hotel Groupin ja Viking Linen palveluksessa huolehtimalla mm. Cumuluksen, Rantasipin, Holiday Innin, Hotel Bonus Clubin sekä Punaisen laivaston brändien mainonnasta. Hän on myös suorittanut matkailualan maisteritutkinnon arvostetussa Stavangerin yliopistossa Norjassa. Tämä sosiaalitieteiden laitoksen alainen tutkinto syvensi jo entuudestaan työkokemuksen kautta saatua tietoa matkailijan käyttäytymisestä sekä alan markkinoinnin tärkeimmistä vaikutuksista asiakkaan ja palvelutarjoajan välillä. Anni on asunut työn tai opiskelun vuoksi Venäjällä, Australiassa, Vietnamissa sekä Norjassa. Hotellialalla hän on työskennellyt aamiaisemäntänä, vastaanottovirkailijana, conciergenä, myyntipalvelussa, revenue managementissä sekä yritysmyynnissä ja markkinoinnissa.

”Markkinointi on pitkä ja jatkuva prosessi, joka vaatii onnistuakseen johdonmukaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Kaikki vaikuttavat kaikkeen. Älä unohda myöskään ketteryyttä ja ajan hermolla pysymistä – kuitenkaan sortumatta suunnittelemattomaan hätäilyyn ja kannattamattoman liiketoiminnan luomiseen. Toimivalla ja tehokkaalla markkinoinnilla saadaan sekä nopeita tuloksia että pitkäikäisempää bränditunnettuutta. Top of mind on edelleen kova sana, ja sen saavuttamiseen tarvitaan pitkäjänteistä ja laajakatseista työskentelyä. Minulle markkinointi on kokonaisvaltaisuudessaan työ ja harrastus, parhaimmat ideat syntyvät asiakkaan faktoihin tutustumisen jälkeen lauantaisella lenkkipolulla. Inspiraatioita antavat myös matkustelu sekä kesäinen höyrylaivailu upealla sinisellä Saimaalla.”

 

Point Boxin® tiimissä myös

 

OMAR EL MRABT

Valokuvaaja, Instagrammer, designer

omar.elmrabt(at)gmail.com

Omar yksi Suomen seuratuimmista matkailu-Instagrammaaja/valokuvaajista. Hänen värikkäät ja vaikuttavat kuvansa ovat keränneet yli 30 000 seuraajaa Instagramissa. Omarin asiakkaita ovat olleet jo muun muassa Visit Helsinki, Finlandia Talo, Sokos Hotels, Finnmatkat ja ulkomailla Visit Tallinn, Silja Line Sverige sekä luxushotelli The Thief Oslossa. Lue lisää >>

 

 


 

Miksi Point Box®

 

Strategisuus

Suomen ainoa strategisen matkailumarkkinoinnin toimisto. Vuosien kokemus suurten ja pienempien yritysten kokonaisvaltaisesta markkinointisuunnittelusta toteutuksineen.

 

Tuloksellisuus ja tiedolla johtaminen

Toimenpiteitä, jotka käytännössä pitkän suunnittelutaustan vuoksi todettu tuloksellisiksi. Myös asiakkaan datan ja historian pohjalta.

 

Kustannustehokkuus

Kaikki toimenpiteet saman katon alta suunnitelmallisesti ja kokonaisvaltaisesti muihin myynti-, markkinointi- ja viestintätoimenpiteisiin sulautuen.

 

Sitoutumattomuus

Point Box® ei ole digi-, some-, media- tai viestintätoimisto, vaan kaikkia näitä samalla kertaa. Päämäärämme on sama kuin asiakkaillammekin: parhaat toimenpiteet per tavoite, ei maksimaalinen laskutus.

 

Ammattitaito

Alalla vuodesta 2003.

 

Läpinäkyvyys

Laskutus tehtyjen työtuntien mukaan.

 

 

Hyvin tehty ja suunniteltu markkinointi ei ole kulu vaan investointi!