Kumppanisi strategisessa palvelu- ja matkailumarkkinoinnissa
Yritys

Yritys

matkailumarkkinointi Point Box

Digitaalisten kohtaamispisteiden hallintaa ja tiedolla johtamista

 Intona brändeihin, suunnitteluun sekä digitaalisen asiakaspolun jatkuvaan parantamiseen!

Point Box® on elokuussa 2014 perustettu palvelu- ja matkailumarkkinointiin erikoistunut täyden palvelun strateginen markkinointitoimisto. Se on syntynyt intohimosta markkinointiin sekä matkailuun, ja haaveesta oman talentin valjastamisesta suomalaisten palvelu- ja matkailuyrittäjien käyttöön. Halu auttaa ja antaa pikkuinen potku eteenpäin on ihana syy palata aamuisin sorvin äärelle. Kumppanina.

Kiitos kaikille asiakkaille näistä huikeista vuosista!!! Uudet tuulet puhaltavat nyt ja Point Box® on lopettanut toimintansa.

 Palvelut >>
Referenssejä >>

 


Anni Järvenpää

Markkinointisuunnittelija, strategisti, toimitusjohtaja

M.Sc In International Hotel and Tourism Leadership

Business Finlandin Innovaatio-asiantuntija

Marketing Concierge

anni.jarvenpaa(at)pointbox.fi

Markkinointisuunnittelua Anni on tehnyt aikaisemmin Restel Hotel Groupin ja Viking Linen palveluksessa huolehtimalla mm. Cumuluksen, Rantasipin, Holiday Innin, Hotel Bonus Clubin sekä Punaisen laivaston brändien mainonnasta sekä digitaalisesta asiakaspolusta. Hän on myös suorittanut matkailualan maisteritutkinnon arvostetussa Stavangerin yliopistossa Norjassa. Tämä sosiaalitieteiden laitoksen alainen tutkinto syvensi jo entuudestaan työkokemuksen kautta saatua tietoa matkailijan käyttäytymisestä sekä alan markkinoinnin tärkeimmistä vaikutuksista asiakkaan ja palvelutarjoajan välillä. Anni on asunut työn tai opiskelun vuoksi Venäjällä, Australiassa, Vietnamissa sekä Norjassa. Hotellialalla hän on työskennellyt aamiaisemäntänä, vastaanottovirkailijana, conciergenä, myyntipalvelussa, revenue managementissä sekä yritysmyynnissä ja markkinoinnissa. Anni on myös toiminut majoitusliiketoiminnan sekä digitaalisen markkinoinnin tuntiopena Haaga-Helian restonomicampuksella.