Yritys

KUMPPANISI PALVELU- JA MATKAILUMARKKINOINNISSA

 

Point Box® on elokuussa 2014 perustettu palvelu- ja matkailumarkkinointiin erikoistunut täyden palvelun markkinointitoimisto. Se on syntynyt intohimosta markkinointiin sekä matkailuun, ja haaveesta oman talentin valjastamisesta suomalaisten matkailuyrittäjien käyttöön. Halu auttaa ja antaa pikkuinen potku eteenpäin on ihana syy palata aamuisin sorvin äärelle. Kumppanina.

Digi-, printti- ja nettimarkkinointi taipuvat suomen lisäksi myös venäjän, ruotsin ja englannin kielelle. 

Point Box Oy kuuluu AA-luottoluokkaan. Vaatimuksena luottoluokitukselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

Miksi Point Box® >>

 


ANNI JÄRVENPÄÄ

Markkinointisuunnittelija, toimitusjohtaja

M.Sc In International Hotel and Tourism Leadership

anni.jarvenpaa(at)pointbox.fi

Markkinointisuunnittelua Anni on tehnyt aikaisemmin Restel Hotel Groupin ja Viking Linen palveluksessa huolehtimalla mm. Cumuluksen, Rantasipin, Holiday Innin, Hotel Bonus Clubin sekä Punaisen laivaston brändien mainonnasta. Hän on myös suorittanut matkailualan maisteritutkinnon arvostetussa Stavangerin yliopistossa Norjassa. Tämä sosiaalitieteiden laitoksen alainen tutkinto syvensi jo entuudestaan työkokemuksen kautta saatua tietoa matkailijan käyttäytymisestä sekä alan markkinoinnin tärkeimmistä vaikutuksista asiakkaan ja palvelutarjoajan välillä. Anni on asunut työn tai opiskelun vuoksi Venäjällä, Australiassa, Vietnamissa sekä Norjassa. Hotellialalla hän on työskennellyt aamiaisemäntänä, vastaanottovirkailijana, conciergenä, myyntipalvelussa, revenue managementissä sekä yritysmyynnissä ja markkinoinnissa.

”Markkinointi on pitkä ja jatkuva prosessi, joka vaatii onnistuakseen johdonmukaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Kaikki vaikuttavat kaikkeen. Älä unohda myöskään ketteryyttä ja ajan hermolla pysymistä – kuitenkaan sortumatta suunnittelemattomaan hätäilyyn ja kannattamattoman liiketoiminnan luomiseen. Toimivalla ja tehokkaalla markkinoinnilla saadaan sekä nopeita tuloksia että pitkäikäisempää bränditunnettuutta. Top of mind on edelleen kova sana, ja sen saavuttamiseen tarvitaan pitkäjänteistä ja laajakatseista työskentelyä. Minulle markkinointi on kokonaisvaltaisuudessaan työ ja harrastus, parhaimmat ideat syntyvät asiakkaan faktoihin tutustumisen jälkeen lauantaisella lenkkipolulla. Inspiraatioita antavat myös matkustelu sekä kesäinen höyrylaivailu upealla sinisellä Saimaalla.”

Koulutuspalvelut
Point Boxin Anni Järvenpää toimii myös kouluttajana Edupolin markkinointiviestinnän ammattitutkinnossa. Lue lisää >>

 

Point Boxin® tiimissä myös

 

OMAR EL MRABT

Valokuvaaja, Instagrammer, designer

omar.elmrabt(at)gmail.com

Omar yksi Suomen seuratuimmista matkailu-Instagrammaaja/valokuvaajista. Hänen värikkäät ja vaikuttavat kuvansa ovat keränneet yli 30 000 seuraajaa Instagramissa. Omarin asiakkaita ovat olleet jo muun muassa Visit Helsinki, Finlandia Talo, Sokos Hotels, Finnmatkat ja ulkomailla Visit Tallinn, Silja Line Sverige sekä luxushotelli The Thief Oslossa. Lue lisää >>

 

 


 

Matkailumarkkinointi

Miksi Point Box®

 

Tuloksellisuus

Toimenpiteitä, jotka käytännössä pitkän suunnittelutaustan vuoksi todettu tuloksellisiksi.

 

Kustannustehokkuus

Kaikki toimenpiteet saman katon alta suunnitelmallisesti ja kokonaisvaltaisesti muihin myynti-, markkinointi- ja viestintätoimenpiteisiin sulautuen.

 

Sitoutumattomuus

Point Box® ei ole digi-, some-, media- tai viestintätoimisto, vaan kaikkia näitä samalla kertaa. Päämäärämme on sama kuin asiakkaillammekin: parhaat toimenpiteet per tavoite, ei maksimaalinen laskutus.

 

Ammattitaito

Alalla vuodesta 2003.

 

Läpinäkyvyys

Laskutus tehtyjen työtuntien mukaan.

 

Maalaisjärki

Käyttö ehdottomasti sallittu.

 

Visio ja missio

Kyllä.

 

 

Hyvin tehty ja suunniteltu markkinointi ei ole kulu vaan investointi!