Kumppanisi strategisessa palvelu- ja matkailumarkkinoinnissa
Innovaatioseteli matkailuyritykselle

Innovaatioseteli matkailuyritykselle

Hyödynnä Business Finlandin Innovaatioseteli 6 200 €

 

Mikä Innovaatioseteli?

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille (alle 250 työntekijää), jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista eritoten kasvua ja kansainvälistymistä silmälläpitäen. Keskeinen hakemusperuste on, ettei yritys ole saanut Tekesiltä tukea kuluneen kahden vuoden aikana ja että yrityksen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A. Hakijalla ei myöskään saa olla verovelkaa tai verotilin alijäämää.

 

Miten?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Hanke on toteutettava 6 kk:n sisällä hakemuksen hyväksymisestä. 

 

Esim: Oletko perustamassa majoituksen lisäksi ohjelmapalvelu-liiketoimintaa? Innovaatiosetelin avulla ketterää tuotteistus-asiantuntijapalvelua saatavilla.

  

Point Box® on Innovaatiosetelin palveluntuottaja

Markkinointitoimisto Point Box on valittu Business Finlandin Innovaatiosetelin viralliseksi palveluntuottajaksi. Ensimmäinen Innovaatioseteli-projekti on jo saatu päätökseen: haku- ja raportointitoiminnoissa teimme kirjoitustyöt asiakkaan puolesta, joten prosessi oli asiakkaalle sujuva ja selkeä.

 

Lue lisää Business Finlandin sivuilta >>

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: