Kumppanisi strategisessa palvelu- ja matkailumarkkinoinnissa
Innovaatioseteli matkailuyritykselle

Innovaatioseteli matkailuyritykselle

matkailumarkkinointi_point-box_Innovaatioseteli-business-finland-konseptointi

Hyödynnä Business Finlandin Innovaatioseteli 5000 €

 

Palveluntuottajaksi olemme valinneet Point Box Oy:n (LY: 2634827-5). Work shoppien, laaja-alaisen markkinakatselmuksen, tuotteistamis-,  tavoitettavuus- ja viestintäkonsultaation sekä konseptikehityskonsultoinnin avulla olemme suunnitelleet ratkaisevamme haasteet majoituskonseptimme suhteen.

 

Mikä Innovaatioseteli?

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille (alle 250 työntekijää), jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista eritoten kasvua ja kansainvälistymistä silmälläpitäen. 

 

Miten?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Hanke on toteutettava 6 kk:n sisällä hakemuksen hyväksymisestä. 

 

Point Box® on Innovaatiosetelin virallinen palveluntuottaja – joka tekee hakemuksen puolestasi

Markkinointitoimisto Point Box on valittu Business Finlandin Innovaatiosetelin viralliseksi palveluntuottajaksi. Useampia Innovaatioseteli-projekteja on saatu vuosien aikana päätökseen: haku- ja raportointitoiminnoissa teimme kirjoitustyöt asiakkaan puolesta, joten prosessi oli asiakkaalle sujuva ja selkeä.
 
Lue lisää Business Finlandin sivuilta >>

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: